Tim

Predsednik

Đorđe Đorđević 

Đorđe Đorđević je predsednik Udruženja od 2016. godine, a aktivan je od samog osnivanja 2011. godine. Radi kao manadžer za inovacije, gde svakodnevno radi sa korporacijama na promeni interne kulture, prepoznavanju inovativnih prilika i upravljanju inovacijama. Vodi BEUM-ovu inicijativu Garage Lab gde pomaže lokalnoj zajednici koja se bavi razvojem pametnih hardverskih rešenja (IoT, elektronika, 3D štampa). Aktivno se bavi neformalnim obrazovanjem, konsaltingom i razvojem poslovanja.

Potpredsednica

Maša Njegovan

Maša Njegovan obavlja funkciju potpredsednice Udruženja od 2016. godine. Zaslužna je za razvoj Udruženja u smeru novih tehnologija i odrzivog razvoja, sa posebnim doprinosom na lansiranju projekta “Smart City Challenge Serbia”. Trenutno radi kao vođa odeljenja za marketing solarne kompanije PROINSO i potpredsednik za strategiju konsultanstke kuće ETIAM Insights.

Koordinator za hardversku edukaciju i društvene mreže

Todor Cvetanović

Todor se priključio timu 2018. godine kroz projekat “Hardverska akademija”. Kao nosilac zlatne medalje na svetskom takmičenju iz biologije, Todor je jedan od najperspektivnijih mladih naučnika u zemlji. Pored svojih studija molekularne biologije i fiziologije pri Biološkom fakultetu u Beogradu, Todor koordiniše svim edukativnim aktivnostima u okviru inicijative Garage Lab i radi na nekoliko razvojnih hardverskih projekata.

Translate »