BEUM tim je odlučio da radost koju delimo u timu i s ljudima s kojima sarađujemo na projektima prenesemo na osobe kojima je znak pažnje i iskren osmeh jako potreban.

Zbog toga smo održali BEUM novogodišnji humanitarni seminar, na kome su prikupljena sredstva za kupovinu novogodišnjih paketića za osobe iz Dnevnog boravka za intelektualno ometenu decu i omladinu u Kneza Miloša 4, Beograd.

Učesnici seminara su imali priliku da prisustvuju interaktivnim predavanjima o značaju aktivizma mladih, digitalnom marketingu, ličnom brendiranju i francuskom jeziku, nakon koga su imali prilike da se upoznaju sa članovima našeg tima na neformalnom delu seminara, u prijateljskoj atmosferi.

Seminar je održan 26.12.2014. godine u prostorijama Kancelarije za mlade Beograda Gradske uprave grada Beograda.

Nakon par dana, naš tim je obišao Dnevni boravak za intelektualno ometenu decu i omladinu u Kneza Miloša 4, gde su u veoma prijatnoj atmosferi uručeni novogodišnji paketići polaznicima Doma. Njihova sreća i osmesi su nam potvrdili da je ideja ovog seminara bila zaista uspešna, dajući nam inspiraciju za buduće projekte u bliskoj budućnosti.

 

Novogodisnji seminar_1

 

Dodela paketica