ICT Hub, BEUM i Jarovid vas pozivaju na prvi IoT meetup na kom vas očekuju inspirativne priče, primeri dobre prakse i malo informacija o aktuelnim trendovima u ovoj oblasti. Meetup se održava u četvrtak, 15. juna od 18.00 u Playground-u, novootvorenom prostoru ICT Hub-a, na adresi Kralja Milana 10 (ulaz iz Kosovke devojke).

Na meetup-u će premijerno biti predstavljen novi kutak Playground-a – Garage Lab – nova IoT laboratorija, koja će okupljati zajednicu hakera, mejkera i svih onih koji se tako osećaju. Lab je inicijativa ICT Hub-a, Udruženja BEUM i Jarovida i predstavlja svojevrsnu radionicu sa opremom, alatima i stručnom podrškom za građenje i testiranje prototipa, ali i generalno upoznavanje sa elektronikom, senzorima i tehnologijama na kojima počiva IoT. Garage Lab će imati zaseban program radionica u narednom periodu sa težnjom na organizovanje čestih okupljanja, dovođenje stručnjaka iz inostranstva i naravno puno pravljenja različitih kul gadžeta.

Na meetup-u ćete imati priliku da čujete:
1. Borko Jovanović – Polyhedra
2. Zoran Rončević – Udruženje Maker

Nakon zvaničnog programa, možete da nam se pridružiti u obilasku laboratorije i druženju uz prelep pogled na Devojački park.

Vaš dolazak možete da potvrdite OVDE.