Udruženje BEUM je 7. jula upriličilo proslavu svog 4. rođendana, kojoj je prisustvovalo 150 zvanica, predstavnika korporativnog sektora, akademske zajednice, organizacija civilnog društva, kao i diplomata i mladih lidera. Raspravljalo se o razvoju mladih u Srbiji i inovativnom pristupu obrazovanju, a svi prisutni imali su priliku da čuju ideje za nove projekte Udruženja.

djordje

Potpredsednik i programski direktor BEUM-a Đorđe Đorđević

Nakon što je BEUM tim srdačno dočekao goste i dobio lepe čestitke i želje za dalje napredovanje, zvanicama se obratio Đorđe Đorđević, potpredsednik i programski direktor Udruženja. Podsetio nas je na to, kako je pre četiri godine, u društvu nekoliko prijatelja, na maloj salveti, nastao koncept za danas najveći model Evropske unije na svetu. Posle četiri godine neprestanog ulaganja vremena, snage i energije u realizaciju brojnih uspešnih projekata, nastavljamo da se razvijamo i širimo svoj spektar aktivnosti, istakao je Đorđe i reč prepustio Darku Mandiću, osnivaču i predsedniku Udruženja. Darko je istakao da u Srbiji postoji mnogo mladih, ambicioznih, vrednih ljudi, koji su spremni da marljivo rade na svom napretku i aktivno doprinesu boljitku svoje zajednice. Uz aktivno učešće i podršku brojnih partnera i prijatelja, BEUM će svojim inovativnim pristupom pomoći mladima da razviju svoje kapacitete u cilju stvaranja konkurentnog okruženja na tržištu Srbije. Na kraju se gostima obratila i Jovana Lea Simić, osnivač i zamenik predsednika Udruženja, pozvavši sve da se, uz dobro vinu i ukusnu hranu, druže i razgovaraju o ulozi mladih u razvoju društva.

darko

Osnivač i predsednik BEUM-a Darko Mandić

Velika nam je čast što smo imali priliku da ugostimo zvanice poput ambasadora Austrije, Nj.E. Johanesa Ajgnera, kao i gospodina Dragomira Petronijevića, člana Gradskog veća Grada Beograda. Naravno, svi prisutni su doprineli sjajnom raspoloženju koje je vladalo na proslavi, a kakva poznanstva i ideje su se izrodile, sigurno će doprineti razvoju. Ponosni smo na to što su naši gosti odraz vrednosti koje promovišemo.

 

Ambasador Austrije u Srbiji

Ambasador Austrije u Srbiji NJ.E. Johanes Ajgner

Dragomir Petronijevic

Član Gradskog veća Grada Beograda Dragomir Petronijević

BEUMtim

BEUM tim